Сумська ОДПІ: подано 826 декларацій

У рамках кампанії декларування головний державний ревізор-інспектор відділу  адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб та майнових податків та ЄСВ Сумської ОДПІ – Ірина Литвинова згідно з розробленим графіком виїзду до сільських та селищних рад проводить зустрічі з декларантами. На даний час нею відвідано 12 населених пунктів.

За словами Ірини Анатоліївни, «станом на 26 березня у Сумському районі подано 351 декларацію, задекларовано дохід на суму – 8 млн. 056 тис. грн., а самостійно перераховано податку до сплати – 344,7 тис. грн.

У Краснопільському районі подано 131 декларацію, задекларовано дохід на суму – 1 млн. 456 тис. грн., самостійно перераховано податку до сплати – 101,5 тис. грн..

У Білопільському районі подано 122 декларації, задекларовано дохід на суму – 3,5 млн. грн., самостійно перераховано податку до сплати – 187,5 тис. грн..

У Лебединському районі подано 222 декларації, задекларовано дохід на суму – 6 млн. 153 тис. грн., самостійно перераховано податку до сплати – 334,7 тис. грн..

Загалом по Сумській ОДПІ подано 826 декларацій, задекларовано дохід на суму – 19 млн. 221 тис. грн., самостійно перераховано податку до сплати – 968,4 тис. грн.».

Найбільше коштів декларується від отримання спадщини, а найбільша кількість декларантів – ті, хто декларує дохід від самостійної обробки паїв.

«Сумська ОДПІ вдячна тим громадянам і представникам бізнесу, які сумлінно сплачують податки і збори. Адже чесна сплата податків, як і своєчасне декларування доходів, це обов’язок доброчесних громадян перед своєю державою», – наголошує начальник Сумської ОДПІ Олексій Полив’яний.

Нагадаємо, що з початку року розпочалася кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2014 року. Таким чином, громадяни, які отримали доходи, що підлягають оподаткуванню, повинні подати до податкової інспекції за місцем реєстрації декларацію про майновий стан і доходи.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *