Лунай симфонія весни

Днями в Лебединській дитячій школі мистецтв відбувся концерт для учнів ЗОШ №5. Юні глядачі, що завітали до концертного залу, із захопленням слухали своїх обдарованих однолітків, які майстерно володіючи королівським інструментом – роялем, блискуче виконували віртуозні фортепіанні твори видатних світових і українських композиторів-класиків.

Поряд з фортепіанною музикою, звучали і вокальні твори українських композиторів на вірші великого Кобзаря українського народу – Тараса Шевченка.

Підготували маленьких артистів викладачі школи мистецтв: Наталія Волкова, Олег Балабан, Алла Балабан та Альона Литвиненко. Щоденно закладаючи в полум’яні дитячі серця любов до музики, до своєї Батьківщини, вони віддають частинку своє душі, розкривають в своїх учнях таланти та виховують справжніх майбутніх музикантів.

Цей концерт відкрив великий весняний сезон концертів для школярів всіх загальноосвітніх шкіл нашого міста. Лебединська дитяча школа мистецтв чекає на всіх бажаючих насолодитися справжньою класичною музикою у виконанні кращих своїх учнів.

0753

0754

0755

  Лебединська дитяча школа мистецтв

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *