Наповнюємо серця мистецтвом

А пісня – це душа. З усіх потреб потреба.
Лиш пісня в серці ширить межі неба.
На крилах сонце сяйво їй лиша —
Чим глибше пісня, тим ясніш душа.

14 березня в Сумах відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «Художнє виконання» – «Співуча веселка», в якому взяли участь 72 учасники із різних позашкільних та загальноосвітніх закладів області. У конкурсі змагалися діти та учнівська молодь в основному  та вищому рівнях виконавської майстерності у трьох вікових категоріях:  молодшій,  середній та  старшій.

Свої вокальні здібності на обласній сцені презентували і  вихованці Лебединського центру позашкільної освіти Бубон Софія (кер. Бубон О.М.), Березова Анна (кер. Шелепова Л.П.) та учениця ЗОШ №3 Пащенко Ольга (кер. Іванов С.В.).

 Усім присутнім  сподобались виступи наших конкурсантів, а вони в свою чергу продемонстрували чудову виконавську та сценічну майстерність. Своїми піснями юні вокалісти перенесли глядачів у світ дитинства, маминої пісні, краси та величі рідного краю.

І, як результат, очікувані перемоги: Бубон Софія – ІІІ місце в середній віковій категорії, Пащенко Ольга – ІІ місце в старшій віковій категорії. Участь у церемонії нагородження залишила незабутні  враження серцях наших дівчат.  Вітаємо  наших переможців та учасників конкурсу, бажаємо успіхів і нових творчих здобутків!

 0728

0729

0731

0732

0733

Центр позашкільної освіти

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *