Запрошуємо до обговорення тарифів на перевезення в маршрутному транспорті

Власники маршруток підрахували, що знову перевозять лебединців собі у збиток. Тож, звернулися до міськвиконкому з проханням підняти тарифи на перевезення, орієнтовано до 4 грн. Своє рішення вони мотивують надзвичайною ситуацією, яка склалася на ринку пасажирських перевезень через стрімке подорожчання цін на паливно-мастильні матеріали, запасні частини для автотранспорту.

Саме тому, на офіційному сайті Лебединської міської ради (https://lebedynrada.gov.ua//) створено рубрику, де лебединці можуть висловити своє бачення щодо перегляду тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзду у маршрутному транспорті, який працює у звичайному режимі руху.

0827

Строк проведення опитування завершено

Нагадаємо,  питання підвищення тарифів на перевезення в маршрутках Лебедина є одним із актуальних протягом останнього часу. Тож, пропонуємо всім небайдужим громадянам та представникам громадських організацій долучитися до обговорення пропозицій.

Як відзначає міський голова, вартість проїзду має бути економічно обґрунтованою. Занизький тариф не дасть змоги перевізникам працювати, а компенсувати різницю в тарифах із міського бюджету немає фінансової можливості.

 Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *