Як спрацювала минулоріч культурна сфера нашого міста?

Про це та плани на поточний 2015-й рік говорили на апаратній нараді, яку 10 березня провела в.о. міського голови Людмила Химич.

Детально про підсумки організаційно – творчої та господарської діяльності установ культури Лебедина проінформувала спеціаліст відділу культури та туризму Ірина Желєзна.

Зокрема, нею відзначено, що вцілому робота галузі культури нашого міста за минулий рік характеризується позитивно. І хоча в 2014 році, в зв’язку з ситуацією в країні, мистецькі заходи дещо змінили свій формат, однак отримали гарні відгуки від лебединців. «Маємо непогані результати у  всеукраїнських та обласних конкурсах і фестивалях. Особливо значні здобутки у 2014 році мають вихованці творчого колективу «Веселка» (керівник Тетяна Литовченко), Лебединської дитячої школи мистецтв (8 лауреатів) та аматорських клубних формувань. На належному ріні працювали колективи художнього музею ім. Б.К. Руднєва та бібліотечних установ».

Позитивну оцінку діяльності галузі культури Лебедина за минулий рік дала і в.о. міського голови Людмила Химич, яка зокрема, побажала працівникам культурної сфери міста подальших успіхів та покращення матеріально – технічного стану самих закладів культури, особливо художнього музею та центру культури і дозвілля.

За результатами наради були дані ряд доручень стосовно покращення якості надання культурних послуг жителям міста, спрямування роботи працівників культури на піднесення духу патріотизму, підтримки Збройних сил України,  впровадження новітніх інформаційних технологій у діяльність бібліотек та музею.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *