Центр надання адміністративних послуг в дії

Вже рік, як в Лебедині діє Центр надання адміністративних послуг, який створили з метою запровадження сучасних форм надання і отримання усіх або найбільш поширених адмінпослуг.

Нині у сфері надання адміністративних послуг чимало проблем. В Україні налічується понад 1500 послуг, які надають відповідні органи. Сертифікати, дозволи, розпорошеність приміщень та черги роблять отримання відповідних довідок нестерпним. В Лебедині вже зроблені перші кроки на шляху до того, щоб за принципом єдиного вікна в цьому центрі можна було отримати необхідні довідки.

Звісно, одразу налагодити роботу такого центру не просто, та вже найближчим часом лебединці в повній мірі відчують переваги його роботи. Не доведеться бігати по різним поверхам та різним установам. Всі ці процедури буде забезпечувати один орган. Головна мета дяльності якого – полегшити життя громадянам та підприємцям.

З початку 2015 року до Центру звернулося понад 400 жителів міста з питань отримання 78 адміністративних послуг, що надаються Центром. Найчастіше люди звертаються щодо отримання послуг із земельних питань, паспортні послуги, послуги в сфері містобудування та архітектури, торгівлі і ЖКГ.

0407

В місті Лебедині Центр надання адміністративних послуг знаходиться за адресою: вул. Пушкіна, 11, тел. 2-19-26.


Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *