Спостережна комісія: підведені підсумки роботи

29 січня відбулось засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Лебединської міської ради, на якому підведені підсумки роботи комісії за ІІ півріччя 2014 року.

Голова спостережної комісії, секретар ради – Людмила Химич, підсумовуючи діяльність комісії, зазначила, що комісія працювала згідно чинного законодавства України та Положення про комісію. Впродовж ІІ півріччя 2014 року відбулось 6 засідань, з яких 1 – на базі Лебединського районного відділення КВІ.

Серед питань, що розглядались на засіданнях спостережної комісії велику увагу зосереджено на наступних: забезпечення права засуджених на інформацію та одержання правової допомоги, допомога у відновленні документів засуджених, забезпечення прав засуджених на належне матеріально-побутове забезпечення.

Людмила Химич зауважила, що спостережна комісія тісно співпрацює з установами виконання покарань, з громадськими та благодійними організаціями у соціальній адаптації осіб, звільнених умовно-достроково з місць позбавлення волі, та ресоціалізації громадян, засуджених до альтернативних позбавленню волі видів покарань.

Вона також підкреслила, що спостережною комісією виконані основні завдання, поставлені Постановою Кабінету Міністрів та подякувала членам комісії, які працюють на громадських засадах, за плідну роботу та висловила сподівання на дієву взаємодію і ефективне вирішення відповідних завдань у 2015 році.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *