Виплата пенсій жителям міста – на постійному контролі

«Незважаючи на складність умов, в яких сьогодні опинилася держава, пенсійна система зберігає свою стабільність. Всі виплати пенсіонерам міста Лебедина здійснюються своєчасно, вживаються заходи по забезпеченню належного фінансового ресурсу», – про це заявила начальник управління Пенсійного фонду в м. Лебедині та Лебединському районі Світлана Бундюк під час апаратної наради при міському голові 26 січня ц.р.

Також було відзначено, що в 2014 році продовжилося тенденція щодо зростання кількості пенсіонерів. На сьогодні, в м. Лебедині отримують пенсію 8449 мешканців міста (ще більше 6 тис. осіб – в районі). Зокрема, на виплату їм пенсій у 2014 році спрямовано 248,1 млн. грн., що на 10 млн. грн. більше в порівнянні з попереднім роком. Середній розмір пенсії зріс на 50 грн. і становить 1344,45 грн.

В 2014 році в управлінні організовано відділ роботи із громадянами, що працює за принципом «єдиного вікна». З березня 2014 року до відділу звернулося понад 7 тис. заявників.

Серед пріоритетів управління у 2014 році була робота із вимушеними переселенцями. Відповідно до законодавства України, максимально спрощено процедуру отримання або зміни місця отримання пенсії для осіб, що через окупацію Криму та військові дії на Сході України були змушені залишити свої оселі. Відтак, працівниками управління були розглянуті звернення 197 осіб, що перебували в місті Лебедині, 193-м із них – призначено виплату пенсії. Открыть казино в Украине

Серед інших питань апаратної наради, міський голова Анатолій Троян зупинився на проблемах проведення часткової мобілізації в м. Лебедині та допомозі нашим землякам, що перебувають в зоні АТО. В пам’ять про численні жертви серед мирного населення внаслідок обстрілу м. Маріуполя була оголошена хвилина мовчання.

Відділ з питань внутрішньої політики

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *