Щаслива родина – міцна Україна

21 січня 2014  року благодійне свято під такою назвою зібрало в стінах обласної філармонії багатодітні родини та сім’ї бійців в зоні АТО з усієї Cумщини

Захід проходив за ініціативи Сумського обласного благодійного фонду „Милосердя” при підтримці  обласної державної адміністрації, обласної ради, Сумської міської ради, департаменту соціального захисту населення, управління освіти і науки, управління культури.

Чудову побутово-ужиткову виставку своїх робіт підготували діти та батьки з багатодітних родин, яка була розгорнута у фойе обласної філармонії перед початком свята.

Упродовж кількох років цей благодійний захід проходить у рамках безстрокової акції „Зігрій нужденну душу”.

Його героями були багатодітні родини (п’ять і більше дітей) та родини воїнів, загиблих у зоні АТО.

На початку заходу згадали всіх загиблих на Сході земляків та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.

Багатодітні родини Мальченків та Удовиченків нашого міста були відзначені під час свята за зразкове виховання дітей та відповідаьне батьківство.

Усі знають: виховати дитину – це нелегкий труд, а як бути там, де у сім’ї підростає троє, п’ять і більше дітей. Але саме в таких родинах діти змалечку вчаться піклуватися про ближнього, бути терплячими і відповідальними. Їм доводиться робити багато чого самостійно, тож вони раніше однолітків виростають набагато краще пристосованими до життя.

У місті на сьогодні проживає 164 багатодітні родини, в яких виховується 545 дітей. Держава високо оцінює нелегку материнську працю, тож ті жінки, які народили і виховали п’ять і більше дітей удостоюються високого звання „Мати-героїня”. Тільки у нашому місті 56 жінок отримали посвідчення і відповідно одноразову виплату кожна. Мамам-героїням теж були висловлені на святі слова вдячності і подяки.

„Діти –майбутнє нашої держави. Приємно, що керівництво міста та області приділяє цьому належну увагу. Адже це – добрі справи”, – підкреслив батько п’ятьох дітей Яків Удовиченко.

Управління праці та соціального захисту населення

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *