Дорогі жителі Лебединської громади!

Щиросердечно вітаю Вас із величним і світлим святом Воскресіння Христового!

У житті кожного християнина Великдень – свято особливо шановане і величне. І не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але і тому, що є символом перемоги життя над смертю, добра над злом, світла над пітьмою, віри – над безнадією.

Нехай Світло Воскресіння Христового надасть нам сил перебороти усі труднощі, які випали на нашу долю та наділить непохитною вірою у кращий завтрашній день!

Багато наших Захисників зустрічають свято на передовій, завдяки їхній самовідданості, ми маємо змогу у тиші зустріти Великодні дні. Доземно вклоняємось Героям за їх мужність, незламність, міць та силу, які вони проявляють, наближаючи перемогу. Нехай Господь оберігає наших мужніх воїнів, дарує силу та зміцнює дух.

Молимося за тих Захисників, які героїчно поклали свої життя за Батьківщину. На жаль, вони ніколи не зустрічатимуть Великдень разом з нами.

У глибокій скорботі схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих…

Нехай Боже благословення буде запорукою миру на нашій землі, духовної сили нашої держави, здійснення найзаповітніших сподівань. Нехай у кожній оселі панують мир, злагода та благополуччя.

Зі святом Христового Воскресіння!

Христос Воскрес!

З повагою, виконуючий обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО

Поділитися