«За чисте довкілля»: працівники КЗ «Добробут громади» долучилися до проведення щорічної акції на старостинських округах

Працівники КЗ «Добробут громади» активно долучилися до проведення Всеукраїнської щорічної акції «За чисте довкілля».

У період проведення акції керівником комунального закладу Ігорем Шумилом було організовано ряд заходів з прибирання, благоустрою та поліпшення санітарного стану довкілля на території старостинських округів громади.

До ініціативи комунальників долучилися співробітники старостатів, соціально відповідальні підприємці та небайдужі мешканці. Так, на території Межиріцького старостинського округу, окрім робіт з благоустрою, за сприяння депутата Лебединської міської ради Олександра Марченка, було відремонтовано колодязі, замінено і пофарбовано колодязне оздоблення, а також упорядковано територію навколо.

У рамках щорічної акції комплекс робіт з благоустрою було здійснено, зокрема, на території Боровеньківського, Будильського, Кам’янського, Курганського, Михайлівського, Межиріцького та інших старостинських округів.

Зазначимо, що напередодні Великодніх свят працівники КЗ «Добробут громади» разом з сезонними робітниками старостатів приводять до ладу територію місцевих кладовищ на всіх, без винятку, старостинських округах.

Поділитися