У Лебединському ЗЗСО № 1 відтепер функціонує сучасний клас безпеки

19 квітня за підтримки громадської організації «Істок» у Лебединському закладі загальної середньої освіти №1 відбулося урочисте відкриття класу безпеки, який відповідає рекомендаціям Міністерства освіти і науки щодо технічного забезпечення, зональним принципом організації навчання, що сприятиме оптимізації освітнього процесу та систематизації сприйняття інформації.

Присутні були на заході виконуючий обов’язки міського голови Світлана Горошко, представники Управління освіти, молоді та спорту – тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління Костянтин Забуга та спеціаліст з безпеки Оксана Євтушенко, представники ДСНС та ювенальної превенції звернулися до присутніх з вітальними словами і побажали бути щасливим та безпечними і цим самим, робити щасливими дорослих!

Якщо у звичайному класі дітям потрібно сидіти рівненько, тихенько, то у даному класі, в невимушеній обстановці вони можуть подорожувати до країни здоров’я та безпеки і здобувати навички, вміння, знання поліцейського, пожежника-рятівника та медичного працівника, відвідуючи тематичні локації. Рухаючись у грі, можна вчитися безпеці, що є важливим у наш час!

Наприкінці зустрічі діти познайомилися з сучасною машиною рятівників і мали змогу відчути себе героями-рятівниками!

Поділитися