Я патріот, я цим пишаюсь!

16 квітня начальником Сумського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області Анатолієм Глухом спільно з волонтером пробації Юлією Савенко на базі архівного відділу 3 м. Лебедин Сумської районної державної адміністрації було організовано та проведено соціально-виховний захід патріотичного спрямування для суб’єктів пробації на тему: «Я патріот, я цим пишаюсь».

«У кожного по своєму проявляється патріотизм. Один зробив татуювання з тризубом, другий поставив на робочому столі синьо-жовтий прапорець, третій одягає на свята вишиванку. Бувають такі, хто зовні не демонструє, проте є справжнім патріотом своєї країни. Патріотизм починається з любові до своєї вулиці, свого маленького міста та країни вцілому» – саме на таку тематику і був проведений захід волонтером пробації Юлією Савенко.

«Сьогодні, коли в країні йде жорстока війна, тема патріотизму є досить актуальною.  Про патріотизм судять не по словах, а по вчинках» – зауважив начальник уповноваженого органу з питань пробації Анатолій Глух. Захід даного формату сприяє формування у суб’єктів пробації високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу, готовності до виконання громадського обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України.

Поділитися