«Дитячі таланти Лебединщини – 2024»: у громаді відзначили учасників онлайн-фестивалю

У громаді підбили підсумки онлайн-фестивалю «Дитячі таланти Лебединщини – 2024», у якому взяли участь 37 дітей з числа багатодітних родин та родин внутрішньо переміщених осіб.

Цьогоріч фестиваль проводився у номінаціях: «Вокальне мистецтво», «Патріотична пісня», «Музичне виконання», «Образотворче мистецтво», «Художнє, авторське виконання та оригінальний жанр», «Декоративно-прикладне мистецтво».

Учасників фестивалю привітали керуючий справами виконавчого комітету Сергій Подолько, начальник Управління праці та соціального захисту населення Валентина Губська і тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управління освіти, молоді та спорту Костянтин Забуга.

Представники міської влади зауважили, що незважаючи на складні умови сьогодення, у підростаючого покоління залишається місце для творчості, віра в успіх та бажання креативно розвиватися. А також подякували батькам і педагогам за всебічних розвиток і належне виховання дітей. Відзначили, що діти – це, безумовно, щастя, а коли їх багато та ще й талановитих, то це щастя, помножене на їхню кількість.

Талановитих дітей за участь у онлайн-фестивалі відзначили грамотами та пам’ятними подарунками, які придбали за сприяння ТОВ «ВОРОЖБАЛАТІНВЕСТ». 

Конкурс проводився з метою підтримки обдарованих дітей, відродження та популяризації культурних та моральних цінностей сім’ї, відродження та збереження народних, родинних традицій та історичної спадщини.  

Зауважимо, що нагородження учасників фестивалю відбулося з урахуванням обмежень зумовлених введенням правового режиму воєнного стану та безпекової ситуації.

Поділитися