Відбулося засідання громадської ради

19 березня у стінах Лебединської міської ради відбулося чергове засідання громадської ради, яка діє при виконавчому комітеті Лебединської міської ради.

Представники організацій громадянського суспільства під час засідання заслухали детальну інформацію щодо роботи комунального підприємства «Водоканал» та мали можливість запитати у керівника підприємства Олександра САВЕКИ все, що їх турбує. На усі питання представників громадських організацій Лебединської громади Олександр САВЕКА, працівники комунального підприємства, а також присутній на засіданні начальник управління економічного розвитку і торгівлі Юрій МАГАЛЯС надавали детальні, вичерпні відповіді. Зокрема, було надано детальну інформацію щодо формування тарифів на послуги водопостачання та водовідведення, обговорені питання щодо роботи водорозбірних колонок та багато іншого, важливого для абонентів «Водоканалу».

Також під час засідання громадської ради обоговорювались питання щодо перейменування об’єктів топонімії населених пунктів Лебединської громади, було обговорено виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії».

Наприкінці засідання члени громадської ради внесли свої пропозиції щодо порядку денного наступного засідання.

Поділитися