«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»: у громаді відбулося показове заняття з черліденгу

У рамках підготовки до участі у ІІІ етапі Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч» 6 березня 2024 року на базі Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 6 проведено показове заняття з черліденгу під керівництвом Ірини Усенко.

 Метою проведення Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч» є формування ефективної моделі розвитку фізичної культури і спорту у закладах загальної середньої освіти, сталих традицій та мотивацій учнівської молоді щодо фізичного виховання як важливого чинника забезпечення здорового способу життя та європейських стандартів і підходів до організації дозвілля.

 У заході взяли участь заступник начальника Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради Костянтин Забуга, директор Лебединського центру позашкільної освіти Алла Попова, директор Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 6 Валентина Верхова.

По закінченню танцювальної програми присутні обговорили подальший розвиток нового виду спорту  –  черліденгу у Лебединській міській територіальній громаді. 

Бажаємо команді Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 6 вдалого виступу у ІІІ районному етапі Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч» у м. Суми.

Поділитися