У Лебединській громаді вшанували пам’ять загиблих під час повномасштабного вторгнення

Сьогодні, 24 лютого 2024 року, виповнюється рівно два роки з моменту повномасштабного вторгнення військ рф на територію суверенної України. 

Цього дня у Лебединській громаді згадували наших Героїв. Тих, хто загинув у бою, і тих, хто став жертвою жорстоких окупантів.

Керівництво громади на чолі з виконуючою обов’язки міського голови Світланою Горошко, вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання і покладанням траурної композиції на Алеї Слави, де спочивають з миром захисники України, які віддали за неї своє життя.

Вшанування захисників та жертв великої війни відбулося також на території старостинських округів громади, де поховані загиблі.

«Вже два роки триває війна, у якій наша держава несе непоправні втрати, майже щоденно прощаючись зі своїми найкращими громадянами», – підкреслює Світлана Олександрівна. –«Сьогодні вся країна у глибокій скорботі, адже ми згадуємо той жахливий день, який змінив життя українців назавжди. Два роки ми живемо в умовах війни, у якій разом з усім цивілізованим світом протистоїмо жорстокому ворогу і агресору. Ми завжди пам’ятатимемо подвиг тих, хто до останнього свого подиху захищав Батьківщину, мирне життя кожного з нас. Ми вдячні нашим захисникам, які протистоїть ворогу у найгарячіших точках України, наближаючи Перемогу».

Поділитися