Повідомлення про розроблення проекту містобудівної документації  «Детальний план території земельної ділянки для нового будівництва комплексу приймання, очистки, зберігання та відвантаження зерна за адресою: вулиця Центральна, 1, село Чернецьке Сумського району Сумської області»

Виконавчий комітет Лебединської міської ради повідомляє про те, що відповідно до статі 26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», на підставі рішення 34 сесії Лебединської міської ради  8-го скликання від 11.04.2023 року № 754-МР, управлінням житлово-комунального господарства Лебединської міської ради розроблений проект містобудівної документації  «Детальний план території земельної ділянки для нового будівництва комплексу приймання, очистки, зберігання та відвантаження зерна за адресою: вулиця Центральна, 1, село Чернецьке Сумського району Сумської області».

З проектом містобудівної документації   «Детальний план території земельної ділянки для нового будівництва комплексу приймання, очистки, зберігання та відвантаження зерна за адресою: вулиця Центральна, 1, село Чернецьке Сумського району Сумської області» можна ознайомитись на офіційному сайті Лебединської міської ради: https://lebedynrada.gov.ua.

Пропозиції та зауваження до проекту містобудівної документації  приймаються у відділі містобудування та архітектури управління житлово-комунального господарства Лебединської міської ради, за адресою: 42200 Сумська обл., м. Лебедин, вул. Тараса Шевченка, №26, тел. /05445/2-19-26, до 1 квітня 2024 року.

Поділитися