Про підсумки проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023-2024 навчальному році

З метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді в закладах загальної середньої освіти Лебединської міської територіальної громади відбулися Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів.

Відзначається висока активність учнів у І та ІІ етапах Всеукраїнських учнівських олімпіадах поточного року. У І етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів взяли участь 2189 учнів закладів загальної середньої освіти. З них: 1473 – з міських закладів; 716 – із закладів сільської місцевості.

716 переможців І етапу взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів на рівні громади.

У ІІ етапі олімпіад брали участь учні 7-11 класів з усіх закладів загальної середньої освіти міста, а також Будильського, Ворожбянського, Михайлівського, Межиріцького, Павленківського, Пристайлівського, Рябушківського, Великовисторопського, Маловисторопського закладів загальної середньої освіти.

10 переможців ІІ етапу взяли участь у 9 олімпіадах з навчальних предметів у ІІІ (обласному) етапі. П’ятеро посіли призові місця у семи олімпіадах, це:

Алексенко Олександр Романович, учень 10 класу Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1, І місце з географії (вчитель Силка В.В.) та ІІ місце з історії України (вчитель Рева Г.Е.);

Степанова Олеся Петрівна, учениця 10 класу Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 7, І місце з біології (вчитель Судніцина (Л.М.) та ІІІ місце з англійської мови (вчитель Яненко І.М.);

Черняєва Дар’я Олександрівна, учениця 10 класу Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 1, ІІ місце з української мови (вчитель Марченко В.О.);

Бедеріна Анастасія Ігорівна, учениця 9 класу Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 5, 3 місце з технологій (трудове навчання), (вчитель Шиян Т.М.); Магуріна Ванесса Олександрівна, учениця 9 класу Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 5, ІІ місце з інформаційних технологій, (вчитель Бондаренко С.О.)

Поділитися