У Лебединській громаді відбувся тренінг «Інструменти ефективної комунікації в громаді»

13 лютого у Лебединській громаді відбувся тренінг «Інструменти ефективної комунікації в громаді» у рамках Проєкту «Розбудова демократичного, мирного та ґендерно рівноправного суспільства в Україні – фаза ІІ», що реалізується Українським Жіночим Фондом у партнерстві зі Структурою ООН-Жінки за фінансової підтримки Уряду Норвегії.

Участь у тренінгу взяли члени громадської організації «Жінки Лебединщини» та працівники Лебединської міської ради, відповідальні за взаємодію із громадськими організаціями та внутрішньопереміщеними особами, реалізацію ґендерної політики у громаді.

Мобілізаторка Українського Жіночого Фонду, а також голова громадської організації «Жінки Лебединщини» Олена СОЛОНЕНКО забезпечила проведення цього семінару-тренінгу для жінок, а медіатренерка, начальниця Медіа-центру СумДУ, голова громадської організації “Молодіжна медіаспілка” Марина ОСЮХІНА ознайомила присутніх з базовими поняттями ефективної комунікації в громаді.

Учасниці тренінгу під час п’ятигодинного заняття мали чудову можливість з’ясувати, що ж таке внутрішня і зовнішня комунікація, які ефективні платформи існують для такої комунікації, як правильно формувати головний меседж в дописах, як орієнтуватися на потенційного споживача інформації, як формувати контент-карту, як правильно написати прес-реліз та ще купу всього цікавого і корисного.

Тренінг прохидив у форматі інтерактиву, тож усі учасники були маскимально залучені до виконання завдань, підготованих тренером.

Для довідки. Проєкт «Розбудова демократичного, мирного та ґендерно рівноправного суспільства в Україні – фаза ІІ» підтримує виконання Національного плану дій України з імплементації Резолюції Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир і безпеку» до 2025 року та інших відповідних міжнародних та національних зобов’язань, пов’язаних із просуванням гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок в Україні, та сприяє тому, щоб жінки мали можливості брати змістовну участь у процесах розбудови миру та безпеки на всіх рівнях в Україні та отримувати від них рівні переваги. Цільовою аудиторією Проєкту є Жіночі ОГС, активіст(к)и за мир, захисниці/ки прав жінок, жінки з вразливих груп населення в цільових громадах та областях, зокрема жінки ВПО та жінки, які постраждали від конфлікту.

Поділитися