Мешканці Лебединської громади можуть пройти опитування щодо виявлення потреб дітей, яким завдано фізичну шкоду внаслідок воєнних дій

Благодійний фонд «Право на захист» проводить опитування з метою виявлення потреб і актуальних проблем захисту та підтримки дітей, які фізично постраждали внаслідок воєнних дій в Україні.

До участі у дослідженні запрошують батьків або інших законних опікунів дітей, що фізично постраждали внаслідок воєнних дій в Україні (поранення, каліцтва тощо).

Для аналізу БФ «Право на захист» використовуватиме лише знеособлені та узагальнені дані, а зв’язок між наданими відповідями та особою конкретного респондента не буде можливо простежити. Жодні персональні дані не передаватимуться третім особам, а результати опитування аналізуватимуться анонімно та використовуватимуться з урахуванням вимог конфіденційності.

Охочим пройти опитування необхідно заповнити коротку форму, щоб працівники БФ «Право на захист» змогли зв’язатися з респондентом для подальшого спілкування.

Важливо! Опитування проводиться тільки щодо фізично постраждалих. Психологічні травми не підпадають під це дослідження.

Відповіді респондентів допоможуть БФ «Право на захист» напрацювати рекомендації щодо вдосконалення існуючих механізмів захисту та підтримки дітей, які фізично постраждали внаслідок воєнних дій.

Також висновки, сформульовані за результатами опитування, будуть надіслані до відповідних органів державної влади для їх врахування з метою покращення стану захисту та підтримки постраждалих дітей.

  Посилання на гугл-форму для проходження опитування http://cutt.ly/gws55ExZ

Поділитися