У Лебедині провели в останню дорогу захисника України – Дмитра МОРОКА

У Лебединській громаді знову скорботний день. Сьогодні в останню дорогу провели ще одного Героя – солдата Дмитра Анатолійовича Морока.

Страшна війна без жалю забрала життя мужнього бійця, який до останнього подиху боронив українську землю від російського загарбника. Смерть Дмитра Морока вкотре нагадує нам про справжнє пекло війни, у якому гине цвіт української нації.

Дмитро Анатолійович був вірний військовій присязі, з честю та гідністю виконав свій громадянський і військовий обов’язок. Загинув чоловік 21 грудня 2023 року під час мінометного обстрілу противника в районі населеного пункту Синьківка Куп’янського району Харківської області, героїчно захищаючи волю та незалежність України.

Всім, хто знав Дмитра важко повірити, що його вже немає з нами. Він був хорошим чоловіком, люблячим батьком, надійним товаришем, уважним до рідних та близьких, завжди готовим прийти на допомогу іншим. Для нас він назавжди залишиться взірцем хоробрості та стійкості. Тим, хто був небайдужим до долі України, тим, хто вірив у краще майбутнє і мирний завтрашній день.

Не дочекалися бійця живим мати, рідний брат, дружина, неповнолітній син та чотирирічна донечка … . Дмитру Мороку назавжди залишиться 39…

Прощались із захисником рідні, близькі, друзі, побратими, керівники і жителі громади, які прийшли віддати шану й схилити голови за найвищу жертву загиблого в ім’я Батьківщини. В останню дорогу полеглого захисника громадяни провели квітами, патріотичною символікою та живим коридором.

На місці поховання бійця прощальне слово виголосили виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко, начальник другого відділу Сумського РТЦК та СП (м. Лебедин), підполковник Ігор Ячменьов.

Поховали Героя на Алеї Слави з усіма військовими почестями під звуки Державного Гімну України та триразовий залп почесної варти.

Біль втрати ніколи не загоїться в серцях рідних та друзів Дмитра Морока. Його смерть – не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Справжній воїн, вірний син України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде викарбувано на сторінках історії країни, за яку він віддав найдорожче – своє життя.

Вічна шана та пам‘ять захиснику України!

Поділитися