День: 29.01.2024

У Лебедині попрощалися з полеглим захисником – солдатом Олегом ЛЮБОХОНСЬКИМ

Сьогодні Лебединська громада попрощалася ще з одним Героєм – кулеметником стрілецького відділення однієї з військових частин Олегом Олександровичем Любохонським, який загинув, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України. На військову службу….

Бій за майбутнє

«Треба за всяку ціну спинити той похід, який може призвести Україну до страшної руїни і довговічного занепаду. Кому, як не нам, перепинити більшовикам шлях на Київ» – це вислів не….

Щодо проведення атестації робочих місць за умовами праці в умовах воєнного часу

Атестація робочих місць за умовами праці – комплексна оцінка всіх факторів виробничого середовища і трудового процесу, супутніх соціально-економічних факторів, що впливають на здоров’я і працездатність працівників у процесі трудової діяльності.                                                                   Атестація….

Надання адміністративних послуг управлінням “ЦНАП”

Інформація щодо надання адміністративних послуг управлінням «Центр надання адміністративних послуг»  виконавчого комітету Лебединської міської ради за 2023 рік була детально розглянута під час апаратної наради під головуванням виконуючого обов’язки міського….

День пам’яті Героїв Крут 2024: Україна вшановує 106-ту річницю бою під Крутами

29 січня в Україні відзначають пам’ять героїв Крут – українських студентів, які ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ у 1918 році. Крути – одна з трагічних і водночас….