Публічний звіт про діяльність депутата: Світлана ГОРОШКО звітувала перед жителями виборчого округу № 3

Депутат Лебединської міської ради VIII скликання Світлана Горошко прозвітувала перед жителями виборчого округу № 3, про виконання депутатських обов’язків у 2023 році.

У доповіді Світлана Олександрівна підсумувала результати своє депутатської діяльності за звітний період, розповіла про основні напрямки, які були у фокусі роботи ради у 2023 році: проведення робіт з благоустрою, утримання профілактичних пунктів на території громади, підтримка освітніх закладів, оборонна робота та ін.

Депутат також розповіла про хід виконання місцевих програм та реалізацію завдань, які постали перед органами місцевим самоврядуванням внаслідок ведення воєнних дій на території України.

Заслухавши звіт, присутні обговорили актуальні проблеми сьогодення і отримали відповіді на питання, які найбільше турбують жителів громади, зокрема, щодо налагодження транспортного сполучення з Лебедином, забезпечення безкоштовним харчуванням дітей пільгових категорій, покращення роботи Лебединського відділу обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України та інші.

Захід відбувся з дотриманням обмежень, запроваджених дією правового режиму воєнного стану.

Нагадаємо, Світлана Олександрівна Горошко на виборах до місцевих рад 25 жовтня 2020 року була обрана депутатом Лебединської міської ради VIII скликання від політичної партії «Слуга народу» (виборчий округ № 3). Рішенням № 525 – МР від 5 серпня 2022 року була обрана секретарем ради, а Рішенням № 561 – МР від 23 вересня 2022 року  –  покладено виконання обов’язків міського голови з питань діяльності Лебединської міської ради та її виконавчого комітету.

Поділитися