Представниця ГО «Жінки Лебединщини» отримала нагороду на церемонії «Соціального О.С.К.А.Ру СумДУ 2023»

27 грудня 2023 року у Сумському державному університеті на кафедрі психології, політології та соціокультурних технологій відбулася сьома урочиста церемонія вручення нагороди «Соціального О.С.К.А.Ру СумДУ». За інноваційність в реалізації та підтримці соціальних ініціатив були номіновані та нагороджені представники громадських організацій, бізнесу та ЗМІ.

Переможці визначались на основі результатів опитування незалежних експертів з числа представників бізнесу, ЗМІ, громадських організацій та структур публічного управління та науковців.

У номінації «Згуртування громади та розвиток громадського суспільства» переможцем визнано Олену Солоненко – громадська організація «Жінки Лебединщини».

Діяльність громадської організації «Жінки Лебединщини» спрямована на реалізацію проектів у різноманітних галузях, націлених на розвиток та відбудову громади, можливість отримувати національні та міжнародні гранти на проведення своєї діяльності

Тож побажаємо громадській організації «Жінки Лебединщини» успіхів у діяльності, нових здобутків, а головне, втілити у життя найкращі задуми.

Поділитися