Благодійний фонд «Право на захист» за підтримки Ukrainian Humanitarian Fund (UHF) розпочинає набір учасників на навчальну програму «Право на бізнес: від ідеї до прибутку»

Благодійний фонд «Право на захист» запрошує вмотивованих підприємців та тих хто мріє ними стати, долучитися до потужної можливості вдосконалити підприємницькі навички та розвинути власний бізнес.

Навчальна програма «Бізнес-старт: від ідеї до прибутку» реалізується Благодійним фондом «Право на захист» у межах проєкту «Сила: Житло, захист і засоби для існування людям, які повернулися додому», що реалізовується за підтримки Українського гуманітарного фонду (UHF).

Розпочинається набір на навчальну програму «Право на бізнес: від ідеї до прибутку». Найкращі учасники отримають грант на розвиток власної справи.

Подати заявку можуть малі підприємці (бажано зареєстровані як ФОПи), що проживають на території Харківської, Сумської, Чернігівської, Київської та Житомирської областей і підпадають під один із критеріїв вразливості:

  • внутрішньо переміщені особи;
  • особи з інвалідністю;
  • чоловіки / жінки, які самостійно виховують дітей;
  • ветерани АТО / війни, які вже не є військовослужбовцями.

Метою навчальної програми є дати знання й допомогти розвинути навички в підприємництві: починаючи з пошуку бізнес-ідеї, налагодження менеджменту та маркетингу до моменту отримання першого доходу.

Програма складається з двох етапів. Під час першого онлайн-етапу обираються до 20 кращих учасників з кожного регіону, які отримають можливість пройти на другий офлайн-етап та отримати грант на розвиток власної справи.

Детальніше про умови проєкту читайте на сайті БФ «Право на захист»: https://cutt.ly/6wDLVzTE Реєстрацію відкрито до 31 січня 2024 року за посиланням:  https://forms.gle/qcNsmm96nAzU8GRi6

Поділитися