Підписано Меморандум про співпрацю з реалізації проєкту надання комплексної допомоги сім’ям з дітьми

Лебединська міська територіальна громада підписала Меморандум про співпрацю  із Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє», який  реалізує проєкт «Комплексна допомога для сімей з дітьми в Чернігівській, Сумській і Харківській областях» з надання багатоцільової грошової допомоги для вразливих сімей з дітьми, які постраждали від війни та зараз проживають у цих областях за підтримки Управління з координації гуманітарних справ Організації Об’єднаних Націй.

У суботу 2 грудня 2023 року Громадською організацією «Центр громадських ініціатив «Інтелект Сумщини», що діє у партнерстві з Благодійним фондом «Єдність за майбутнє» у співпраці зі спеціалістами управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради здійснена реєстрація 12 сімей, де виховуються діти з інвалідністю для отримання багатоцільової грошової допомоги. Перевага надавалася тим бенефіціарам, які підпадали під декілька критеріїв вразливості. Рішення щодо надання коштів приймалося консультантом та базувалося на інформації від заявника та підтверджуючих документах.

Батьки дітей мали можливість отримати психологічну допомогу, а діти були залучені до  заходів з арт-реабілітації, що включала в себе: малювання фарбами.

Лебединська міська територіальна громада вдячна за співпрацю та сподівається на подальше партнерство.

Поділитися