Лебединщина попрощалася із загиблим Захисником – Тарасом ЗОРІНИМ

Сьогодні у Лебединській громаді уже вкотре скорботний день, жителі села Малий Вистороп прощалися зі своїм загиблим земляком, Героєм, який повернувся на щиті – Тарасом Вікторовичем ЗОРІНИМ.

Родина, близькі і знайомі старшого солдата Тараса ЗОРІНА, його побратими, представники духовенства зібралися сьогодні аби віддати останню шану загиблому воїну та провести його в останню путь…

Ставши добровільно до лав Національної гвардії України, Тарас Вікторович мужньо і хоробро захищав нашу рідну землю від оркської навали, з повною відповідальністю виконуючий свій конституційний обов’язок.

Тарас ЗОРІН – наівдник-оператор відділення взводу оперативного призначення (на бронетраспортерах) батальйону оперативного призначення загинув 23 вересня 2023 року під час застосування ворогом артилерії біля села Кліщіївка Бахмутського району Донецької області.

Добрий, чуйний, співчутливий, порядний, завжди готовий допомогти ближньому у важку хвилину – саме таким був Тарас для тих, хто був з ним знайомим.

Тарас ЗОРІН народився 13 серпня 1972 року, був одружений, без тата лишилась донька, без сина невтішна мама…

Віддаючи останню шану загиблому, земляки утворили «живий коридор» і прихилили коліна перед Захисником. 

Слова співчуття та подяки рідним за те, що виховали справжнього патріота своєї землі, мужнього Воїна, Захисника, Героя висловили під час прощального обряду начальник другого відділу Сумського РТЦК та СП (м. Лебедин), підполковник Ігор ЯЧМЕНЬОВ, виконуюча обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО, староста Маловисторопського старостинського округу Олександр ВОРОБЙОВ та побратими загиблого.

Поховали Тараса ЗОРІНА з усіма військовими почестями під звуки Державного Гімну України у виконанні військового оркестру та триразовий залп почесної варти. 

Смерть Тараса Вікторовича ЗОРІНА – це не тільки біль родини, це біль всієї громади, всієї країни. Справжній патріот, вірний побратим та захисник. Його подвиг та подвиг усіх Героїв, які віддали найцінніше – свої життя за свій народ і землю, назавжди залишиться у пам’яті тих, кому вони такою ціною подарували шанс на життя у вільній і незалежній Україні.

Щирі співчуття рідним та близьким Захисника. Світлий спомин про звитяжного воїна назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків.

Спочивай з миром, Герою!

Поділитися