У громаді відзначили Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

У Лебединській громаді відзначили Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко подякувала присутнім за плідну творчу працю, за активність та ініціативність, невичерпне бажання творити, зберігати і примножувати культурні надбання нашої нації, незважаючи на всі виклики сьогодення. Світлана Олександрівна побажала працівникам культури Лебединської громади міцного здоров’я, сімейного затишку, витримки, натхнення і головне – мирного неба.

З вітальним словом до присутніх також звернулася начальник відділу культури і туризму виконавчого комітету Лебединської міської ради Світлана Циханська, яка подякувала колегам за щоденну творчу роботу і професіоналізм, побажала вдячних глядачів та, найперше, Перемоги над ворогом.

Варто зауважити, що аматори сцени лебединського відділу культури і туризму за час повномасштабного вторгнення неодноразово влаштовували благодійні концерти та різні патріотичні акції на підтримку Збройних Сил України.

За високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у збереження та розвиток культури області, популяризацію національних традицій, відданість обраній справі під час дії воєнного стану в Україні, активну участь у благодійній акції «Армія культури Сумщини – захисникам України» колективи працівників закладів культури Лебединської міської ради були відзначені Подякою Голови Сумської обласної державної адміністрації-начальника обласної військової адміністрації Володимира Артюха.

Під час заходу Грамотами міського голови та Грамотами начальника відділу культури і туризму також нагороджені кращі цьогорічні представники, колективи та заклади культури Лебединської громади.

Символічно, що навіть у день відзначення професійного свята працівники культури займалися улюбленою справою – зі сцени вітали своїх колег талановитим виконанням українських пісень.

Дякуємо Збройним Силам України, всім захисникам і захисницям за можливість жити і працювати у вільній країні, пам’ятаємо про тих, хто віддав своє життя за нашу волю і незалежність.

Поділитися