“Центр підтримки бізнесу. Лебедин” запрошує підприємців на другий онлайн-тренінг

«Центр підтримки бізнесу. Лебедин” запрошує підприємців та бажаючих започаткувати власний бізнес на другий онлайн-тренінг.

Цього разу навчання стосуватиметься теми “Формування бізнес-моделі у сучасних умовах”.

Тренінг відбудеться 31 жовтня з 15:00 до 17:00.

Тренер – Іван Кульчицький, експерт з розвитку бізнесу та місцевих громад, кандидат економічних наук, сертифікований коуч (ECF) і ментор із інноваційного підприємництва (CRDF Global USA).

Участь у навчаннях безкоштовна.

Реєстрація – обов’язкова: https://forms.gle/D7YVCT1iZ72NmcX2A !

Детальніша інформація – 095-090-28-15 (Viber/Telegram).

Нагадуємо, що реалізацію проєкту з підтримки бізнесу у Лебединській  громаді та у трьох громадах-партнерах «Розвиток локального бізнес-сектору шляхом виходу на нові ринки» здійснює ГО Центр Європейської інтеграції Слобожанщини у межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Поділитися