У громаді привітали з Днем людей похилого віку

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН . Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і також щорічно відзначає День людей похилого віку.       

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.                                             

Наполеглива праця  людей похилого віку захоплює і викликає повагу. Трудові звершення багатьох з них вже стали легендою і взірцем для наслідування для сучасників та майбутніх поколінь українців.                                      

Складні випробування випали на долю старшого покоління – війни, соціально-економічні кризи, епоха тотального дефіциту, зміна державного ладу, але і в цих умовах їм вдалося вистояти і зберегти людяність, толерантність та гуманізм.                                                    

Вшановуючи людей похилого віку, ми з вдячністю звертаємося до наших наставників та друзів, які передавали нам свої знання і досвід допомагали нам робити перші свої кроки на шляху опанування професії, підставляли плече в складних виробничих ситуаціях, вселяли в нас віру і впевненість в собі, що все обов’язково вийде.                                                                       

З нагоди Міжнародного дня похилого віку виконуючий обов’язки міського голови  Світлана Горошко, керуючий справами виконкому Лебединської міської ради Сергій Подолько, начальник управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради Валентина Губська привітали та вручили подарунки  шанованим жителям Лебединської міської територіальної громади. 

Незважаючи на всі негоди, що довелося витримати на своєму життєвому шляху, ці люди не впадають у депресію, зберігають життєву енергію і з вірою та надією дивляться в майбутнє. Справді, ці люди достойні нашої громади. Вони представники справжнього українського народу, які прожили достойне життя і є прикладом для наступних поколінь.

Поділитися