У громаді відзначили День працівників освіти

Напередодні професійного свята – Дня вчителя, яке щороку відзначається у першу неділю жовтня, у громаді привітали працівників освіти.

Цього дня у міському будинку культури артистами відділу культури і туризму для освітян Лебединської громади влаштовано урочистий захід.

З професійним святом працівників педагогічної ниви привітали: виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко, Юрій Вердибоженко – депутат Лебединської міської ради VIII скликання, помічник народного депутата України Миколи Задорожнього та начальник Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради Тетяна Гримайло.

Поважні гості відзначили цьогорічних кращих працівників освіти Лебединської громади і вручили їм Грамоти Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Лебединської міської ради та Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради, а також Подяки народного депутата України Миколи Задорожнього.

«Сьогодні в умовах війни на працівників освіти, крім навчання і виховання покладена ще одна надважлива функція – збереження життя і здоров’я кожного вихованця і школяра. Попри глибоке емоційне і моральне навантаження ви з гідністю приймаєте всі виклики сьогодення, берете на себе новий рівень відповідальності, формуючи надійний колектив, продовжуєте навчати і виховувати», – звернулася до працівників освіти Світлана Олександрівна. – «З нагоди вашого професійного свята від імені виконавчого комітету та депутатського корпусу Лебединської міської ради сердечно зичу вам віри в успішність своєї справи, сил і натхнення для поставлених цілей. Нехай вас завжди зігріває тепло щирої подяки та поваги ваших вдячних учнів і вихованців. Мирного неба і найшвидшої Перемоги!»

Поділитися