У Лебедині привітали рятувальників громади з професійним святом

Напередодні Дня рятівника, який щорічно відзначають 17 вересня, у Лебединській громаді привітали працівників підрозділу 5 ДПРЧ (м. Лебедин Сумського району) 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Сумській області та КЗ «Лебединська місцева пожежна охорона» виконавчого комітету Лебединської міської ради.

Виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко подякувала рятівникам громади за високопрофесійне виконання службових обов’язків, мужність та громадянську свідомість: «У цей надскладний для всієї країни час ваша щоденна робота є надзвичайно цінною і важливою. Сьогодні ви допомагаєте боротися з руйнівними наслідками ворожих ракетних обстрілів, на ваших плечах лежить місія з порятунку людей, пошуку постраждалих під завалами та розмінування територій. Від себе особисто, від імені виконавчого комітету та депутатського корпусу Лебединської міської ради бажаю вам успіхів у вашій нелегкій і важливій службі, терпіння, витривалості і мирного неба. Дякую за мужність, рішучість та сміливість, завдяки яким ви врятували не одне життя».

До привітань долучилися перший заступник міського голови Ольга Зікєєва та начальник 5 ДПРЧ (м. Лебедин Сумського району) 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Сумській області Андрій Кан, який від імені свого керівництва та особового складу подякував очільникам громади та депутатам Лебединської міської ради за всебічну підтримку і допомогу.

За вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, особисту мужність, самовідданість та високий професіоналізм працівники пожежно-рятувальних підрозділів Лебединської громади були нагороджені грамотами, подяками і вітальними листівками виконуючої обов’язки міського голови Світлани Горошко та начальника 1 ДПРЗ Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області Івана Москаленка. Відзнаки також отримали ветерани та пенсіонери підрозділу.

Крім того, за вагомий внесок у вирішення завдань покладених на ДСНС України, самовіддане, високопрофесійне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня рятівника,  трьох співробітників занесено на дошку пошани 5 ДПРЧ (м. Лебедин Сумського району) 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Сумській області.  

Поділитися