6 вересня – День адміністратора Центру надання адміністративних послуг в Україні

26 травня 2021 року Кабінетом Міністрів України було схвалено проєкт Указу Президента про запровадження професійного свята – Дня адміністратора центру надання адміністративних послуг (ЦНАП), яке відзначають щороку 6 вересня.

Цей день відзначається як визнання ролі адміністраторів у поліпшенні якості обслуговування, забезпеченні зручності для громадян та прозорості у взаємодії з державою. Поява ЦНАПів в нашій країні суттєво покращила отримання адміністративних послуг та вивела їх на новий рівень якості.

«У нас згуртована та потужна команда, яка забезпечує своєчасне, повне і якісне надання адміністративних послуг населенню з дотриманням усіх правових норм і принципів. Лебединський ЦНАП постійно удосконалює свою роботу, розширює спектр послуг, забезпечує комфортне перебування відвідувачів та високу якість обслуговування. Усі наші співробітники завжди дотримуються високих стандартів в обслуговуванні та використовують індивідуальний підхід до кожного відвідувача», – зазначає начальник управління «Центр надання адміністративних послуг» Олена Мішеніна.

З нагоди професійного свята бажаємо адміністраторам Лебединського ЦНАПу не зупинятися на досягнутому, відповідати найвищим стандартам в роботі та успішно розвиватися! Міцного вам здоров’я, щастя, сили і витримки, оптимізму і благополуччя, впевненості у завтрашньому дні, успіхів у нових починаннях!

Дякуємо Збройним силам України! Мирного неба і найшвидшої Перемоги!

Поділитися