Звертаємося з проханням посприяти у придбанні фотопасток

Шановні керівники аграрних та промислових підприємств, благодійних фондів, підприємці! Сумська обласна рада просить вас посприяти у забезпечені фотопастками військові формування, які охороняють кордони і територію Сумської області та забезпечують відсіч збройної агресії ДРГ російської федерації на нашу територію.

Зокрема, такими засобами можуть бути фотопастки Suntek НС 801 LTE-PRO-Live-4K, Suntek НС 900 LTE-Plus-2K, Suntek НС 940 LTE-PRO-Live- 4К.

Фотопастка Suntek НС 801LTE-PRO-Live – камера, що працює за будь-яких погодних умов та робить фото-, відеозаписи після спрацювання датчика руху. Дальність спрацювання датчика становить 20 метрів, а кут – 120 градусів. Відзняті фотографії та відеозаписи зберігаються на картці пам’яті Micro SD об’ємом до 64 Гб, а потім фотографії можуть бути надіслані на мобільний телефон та електронну пошту.

Вартість таких фотопасток в інтернет-магазині Huntsman (контактний тел. 0800212558) становить 7200 – 7899 грн в залежності від моделі на літієвих акумуляторах.

У разі підтримки нашого звернення та придбанні Вами фотопасток, просимо повідомити обласну раду для визначення військового підрозділу, куди Ви особисто передасте фотопастки.

Тел.: (0542) 700-450

Поділитися