У мікрорайоні «Черемушки» облаштовано новий контейнерний майданчик

На території колишнього військового містечка днями було встановлено 7 нових контейнерів для збору твердих побутових відходів.

У зв’язку з тим, що на території мікрорайону «Черемушки» (вулиця Незалежності, колишня Гастелло) постійно виникала проблема з тим, що побутові відходи накопичувались біля контейнерів для збору сміття, ємність для збору було збільшено на 50 %. Тож відтепер вдвічі більше місця у сміттєвих баках задля того, щоб навколишня територія не захаращувалась відходами.

Шановні жителі громади! Працівники комунальних підприємств щодень прикладають зусиль, аби територія громади була чисто прибраною, виглядала по-господарськи доглянутою: щодень проводяться роботи з косіння трави, зрізки та підрізки дерев, доглядаються клумби, підмітаються вулиці, сквери, парки, збирається та вивозиться сміття – від приватних домогосподарств раз на два тижні, а з прибудинкової території багатоповерхівок – три рази на тиждень, а можливо і частіше, за потреби.

Як не прикро це констатувати, багато наших жителів абсолютно позбавлені відчуття прекрасного, адже дозволяють собі смітити у себе ж на подвір’ї. Один із яскравих цьому прикладів – територія навколо майданчика для збору сміття у мікрорайоні «Черемушки». Часом ця ділянка мала вигляд м’яко кажучи стихійного сміттєзвалища, тому шо сюди стягувався будь-який непотріб, навіть у вигляді непрацюючої сантехніки і тому подібного. А потім, звичайно, громадське невдоволення – мовляв, який безлад коїться. Але свідоме ставлення до чистоти прибудинкових територій – це наша з вами відповідальність. Як тут не згадати стару приказку, що не втрачає своєї актуальності: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять»!

Сподіваємось на охайність, усвідомлене ставлення до чистоти прибудинкових територій та розуміння місцевих жителів!

Поділитися