Роботи із заміни труб водогону на площі Соборній на завершальному етапі

Наразі проведення робіт із заміни труб водогону системи водопостачання на площі Соборній знаходиться на завершальному етапі. Прокладено дві третини труб, зараз тривають підготовчі роботи щодо прокладення решти. Проведення робіт із заміни труб водопостачання саме на цій ділянці ускладнюється тим, що їх потрібно прокласти під річкою Труфанкою, яка протікає трубами попід площею Соборною. Глибина залягання труб водопостачання під річкою близько 3 –х метрів.

Процес з часткової заміни старої системи водопостачання на нову відбувається із залученням спеціальної техніки та необхідної кількості фахівців. Крім цього, ремонту підлягає доволі значна ділянка водогону.

Під час проведення цих робіт, відбувається також заміна пожежних гідрантів, що забезпечить забір води із магістрального водопроводу у випадку гасіння пожежі.

Ми розуміємо, що ремонтні роботи у центрі міста створюють певні некомфортні умови як для пішоходів, так і для водіїв автотранспорту. Втім, ці незручності мають тимчасових характер, а заміна старих конструкцій на нові забезпечить повноцінну та якісну роботу, зокрема, цієї ділянки системи водопостачання.

Поділитися