Відбулось засідання позачергової тридцять сьомої сесії

4 липня відбулася позачергова тридцять сьома сесія Лебединської міської ради восьмого скликання.

На розгляд депутатів було винесено шість питань порядку денного, які попередньо були опрацьовані під час спільного засідання депутатських комісій.

Відповідно до розпорядження КМУ від 16 червня 2023 р. № 534-р «Про виділення коштів з фонду ліквідації наслідків збройної агресії» з державного бюджету були виділені кошти для співфінансування реалізації проєктів, спрямованих на ліквідацію наслідків збройної агресії. До переліку проектів (об’єктів, заходів), фінансування яких здійснюється за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проектів (об’єктів, заходів), спрямованих на ліквідацію наслідків збройної агресії було внесено «Будівництво глибоководної свердловини в м. Лебедин, Сумської області. Нове будівництво (коригування проектно-кошторисної документації)» та «Будівництво каналізаційних очисних споруд закритого типу, туп. Олешнянський, м. Лебедин, Сумської обл.»

Тому під час сьогоднішньої сесії з бюджету Лебединської громади для співфінансування було виділено 370 тис. гривень на проект «Будівництво глибоководної свердловини в м. Лебедин, Сумської області. Нове будівництво (коригування проектно-кошторисної документації)» та 680 тис. гривень на проект «Будівництво каналізаційних очисних споруд закритого типу, туп. Олешнянський, м. Лебедин, Сумської обл.».

Серед поточних питань, які потребували швидкого реагування, було також виділено кошти на проїзд дітей пільгових категорій до оздоровчого закладу, прийняті відповідні рішення щодо виділення додаткових коштів з місцевого бюджету на фінансування заходів, спрямованих на підтримку Добровольчого формування Лебединської міської територіальної громади № 1 та посилення обороноздатності громади.

Було розглянуто два питання порядку денного щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель.

Поділитися