Дорогі земляки!

Щиро і сердечно вітаю з визначним для кожного громадянина святом – Днем Конституції України!

Основний закон нашої держави – це фундамент розвитку соціально-політичних відносин, головний оберіг демократії, ґарант забезпечення прав і свобод людини. Конституція України закріпила ідеали справедливості та рівності, які сповідують усі цивілізовані країни світу.

Конституція України – це віддзеркалення усіх наших прагнень та принципів, поглядів на те, якою має бути соціальна справедливість і державний устрій.

На жаль, сьогодні наш тисячолітній російський ворог, знову розпаливши вогонь повномасштабної війни, намагається забрати нашу свободу та незалежність, заборонити українську мову, захопити нашу землю та знищити українців як народ.

Але українці добре пам’ятають свій обов’язок –  відстояти свою Конституцію. Ми всі об’єдналися і боронимо те, що складає наше життя. Спільно захищаємо український народ, українську землю, українську мову, нашу свободу та гідність, наше право на життя.

Герої стоять на смерть за наше конституційне право бути вільними та незалежними.

Українці вистоять. Україна переможе. Наша Конституція буде чинною по всій Україні – від Ужгорода до Луганська, від Славутича до Севастополя.

Миру нам всім після нашої Перемоги!

Слава Захисникам та Захисницям України!

З повагою, виконуюча обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО

Поділитися