У Лебедині привітали дільничних офіцерів поліції

Щороку, 18 червня, в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції. З нагоди професійного свята дільничних Лебединської громади привітали виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко, перший заступник міського голови Ольга Зікєєва та начальник відділення поліції № 3 (м. Лебедин) Сумського РУП ГУНП в Сумській області Олександр Гончаров.

Під час проведення заходу грамотами за особистий внесок у захист прав та законних інтересів жителів Лебединської міської територіальної громади, охорону громадського порядку та сумлінне виконання посадових обов’язків нагородили дільничних офіцерів, яких рекомендували до відзнаки представники громади.

Світлана Олександрівна подякувала працівникам дільничної поліції за щоденне забезпечення порядку, допомогу жителям громади у різних складних та критичних ситуаціях, а також побажала міцного здоров’я, витримки, високих професійних здобутків у цей нелегкий для всієї країни час.

Зазначимо, що цього року виповнюється рівно 100 років від часу створення служби, працівники якої найбільш наближені до громадян – дільничних офіцерів поліції. Щоденно вони працюють для того, щоб життя людей на території їхньої дільниці було безпечним та спокійним.

Поділитися