У Бишкіні провели в останню путь полеглого захисника Володимира СУЩЕНКА

У селі Бишкінь Лебединської громади сьогодні провели в останню путь головного сержанта Володимира Івановича Сущенка, який загинув на Донеччині, захищаючи територіальну цілісність і суверенітет України.

Попрощатись із військовим прийшли рідні, знайомі, керівники громади, священнослужителі, військовослужбовці та жителі громади.

Володимир Сущенко був гранатометником першого механізованого батальйону, військовим, який за покликом серця 24 лютого 2022 року визвався захищати країну від агресора. Він брав безпосередню участь у боях біля Сумського артучилища. За час повномасштабного вторгнення Володимир багато разів вражав своєю хоробрістю, безстрашністю, знанням військової справи та відданістю Батьківщині.

Загинув чоловік 8 червня 2023 року під час виконання бойового завдання від ворожої кулі снайпера поблизу населеного пункту Бахмут.

Герою назавжди залишилось 45… Не дочекалися воїна живим матір, дружина, син, рідні брати і сестри.   

Траурну процесію супроводжував живий коридор вдячних громадян, які встеляли останній шлях бійця квітами. Побратими несли на руках труну із загиблим до самого місця поховання.

Прощальне слово виголосили виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко, староста Бишкінського старостинського округу Валентина Кириченко, начальник ІІ відділу Сумського РТЦК та СП, підполковник Ігор Ячменьов та командир роти, у якій служив Володимир Сущенко.

Поховали Героя з усіма військовими почестями.

Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків. Герої не вмирають. Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив.

Вічна Слава нашим захисникам!

Поділитися