Працювала адміністративна комісія

26 травня у виконавчому комітеті Лебединської міської ради працювала адміністративна комісія під головуванням керуючого справами виконавчого комітету Лебединської міської ради Сергія ПОДОЛЬКА.

Відповідно до положення про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Лебединської міської ради, ця комісія – це колегіальний орган, який утворюється при виконавчому комітеті Лебединської міської ради для розгляду і вирішення справ про адміністративні правопорушення, за винятком справ, віднесених Кодексом України про адміністративні правопорушення до відання інших органів (посадових осіб).

Членами комісії було розглянуто 4 протоколи про адміністративні правопорушення.

2 протоколи було складено за частиною першою статті 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил утримання собак і котів. Порушників було притягнуто до відповідальності шляхом стягнення штрафу, розмір якого визначено законодавством.

2 протоколи було складено за частиною першою статті 179 – перебування на робочому місці в нетверезому стані. Порушників також було притягнуто до відповідальності шляхом стягнення штрафу.

Поділитися