Підготовка об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Лебединської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років

Про заходи з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Лебединської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років проінформував членів виконавчого комітету Лебединської міської ради під час чергового засідання начальник управління житлово-комунального господарства Лебединської міської ради Олексій Парфило.

Зокрема, планом заходів передбачено проведення цілого комплексу робіт відповідальними структурними підрозділами Лебединської міської ради, комунальними підприємствами та закладами громади задля забезпечення своєчасної та якісної підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери Лебединської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 років. Окреслені конкретні терміни виконання робіт. Також створено оперативний штаб з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери.

Поділитися