«Ukraine + Europe = FRIENDSHIP»

11 травня на базі ВСП «Машинобудівний фаховий коледж СумДУ» відбулася партнерська зустріч трьох євроклубів: Лебединського євроклубу «Mayflower» ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1(координаторка Наталія Логвиненко), «Marigold» Межиріцького ЗЗСО І-ІІІ ступенів (координаторка Вікторія Лисянська) та «Unbreakable» Машинобудівного фахового коледжу СумДУ (координаторка  Наталія Пономаренко) у межах проєкту «Ukraine + Europe = FRIENDSHIP», переможців Всеукраїнського конкурсу проєктів євроклубів від Представництва Європейського Союзу в Україні.

Як справжні українські господарі машівці-євроклубівці зустрічали гостей хлібом-сіллю, смаколиками, але не тільки українськими, а й традиційними для країн Європи. Гості повинні були вгадати європейську страву й позначити її прапорцем країни! Потім для гостей з с.Межиріч та м.Лебедина  відбулася екскурсія господою: дуальний центр, тренажерна зала, фотозона.

Без змагань теж не обійшлося – грали в інтелектуальну, антифейкову гру «НотаЄнота». Євроклубівці виконували надважливу місію – рятували херсонського Єнота з пропагандистського полону. Учасники з завзяттям здолали п’ять раундів гри: «Правда чи фейк», «Новомова», «Єнот-полоскун», «Не вір очам своїм», «Слово не Єнот», майстерно викриваючи фейк за фейком та демонструючи неабияку ерудицію, винахідливість та кмітливість.

Зустріч продовжилася за солодким столом, переглядом фільму, організованим дозвіллям і теплим спілкуванням між євроклубівцями.

Партнерська зустріч євроклубів відбулася за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, “Інформаційна підтримка Представництва ЄС в Україні”.

Прямуємо разом з Euroquiz.org.ua

#StandWithUkraine

Президентка Лебединського євроклубу «Mayflower» Дар’я Черняєва

Поділитися