Туризм і рекреація: у Лебедині студенти СНАУ презентували свою спеціальність

У рамках підписаного Меморандуму про співпрацю між Лебединською міською радою та Сумським національним аграрним університетом відділ культури і туризму виконавчого комітету Лебединської міської ради разом із співробітниками комунальних закладів Лебединського міського краєзнавчого музею, Лебединського художнього музею ім. Б.К. Руднєва, міського будинку культури та освітніх закладів громади провели зустріч з випускниками навчальних закладів та викладачами кафедри туризму: кандидатом біологічних наук, доцентом кафедри туризму СНАУ Миколою Баштовим та кандидатом сільськогосподарських наук, старшим викладачем кафедри туризму СНАУ Анною Новіковою.

У ході зустрічі говорили про умови підготовки та можливості фахівців з туризму, що навчаються за спеціальністю «Туризм і рекреація», про вступну компанію 2023 року. В цьому році протягом червня-липня випускники повинні пройти національний мультипредметний тест (НМТ), подати три сертифікати НМТ або ЗНО (2020-2021 р.р.) з української мови, математики та один на вибір (історія України / іноземна мова / хімія / фізика / біологія).

У заході взяли участь студенти 3 та 1 курсів факультету. Першокурсники представили проєкт «Трав’яні чаї Сумщини», презентацію та квест-гру, де учасники смакували запашними чаями із визначних місць регіону.

Поділитися