Разом до перемоги

5 травня у селі Гринцеве артисти КЗ «Лебединський міський центр культури і дозвілля» організували концерт у рамках благодійної акції «Разом до перемоги». Метою концерту був збір коштів, щоб підтримати наших воїнів, які ціною власного життя захищають нашу державу, подякувати їм за їх подвиг і героїзм. У сільському будинку культури зібралися прихильники української пісні і ті, хто вирішив допомогти Збройним силам своїми донатами. А майстри сцени Лебедина у свою чергу подарували глядачам цікаву музичну патріотичну програму.

У залі лунали удові, глибокі, сповнені патріотизму, любові до рідної неньки – України концертні номери підготували  народний аматорський вокальний ансамбль «Стріла» (керівник Тетяна Бондар), народний аматорський вокальний ансамбль «Лебедина пісня» (керівник  Ольга  Пащенко), солісти Людмила Щербань, Світлана  Циханська, Олена Червяк, Ольга Пащенко, Тетяна Бондар та Сергій Антонченко. Біль втрат, радість перемог, бойова дружба – твори з таким відлунням звучали зі сцени в рамках благодійної акції. Особливо щемливими стали моменти, коли линули слова  пісні, присвячені  пам’яті захисників, які загинули за Україну та матерям, які не дочекалися своїх синів. Співчуття кожній Матері, Батькові, кожній дитині, родині, що втратила сина.

Після завершення благодійного заходу його учасники подякували громаді, що долучилася до збору коштів для наших захисників. Спільними зусиллями було зібрано вісім тисяч двадцять гривень. І сьогодні наша згуртованість наближає очікувану Перемогу. Концерт закінчився словами «Слава Україні! Слава Збройним Силам України!»

Тож тримаємо творчий фронт заради миру на землі.

Поділитися