Мистецький марафон «Разом до Перемоги» крокує Лебединщиною

Мистецький марафон під назвою «Разом до Перемоги», започаткований творчим колективом комунального закладу «Лебединський міський центр культури і дозвілля» виконавчого комітету Лебединської міської ради, крокує Лебединщиною. 3 травня двері назустріч рідній українській пісні, патріотичному, мотивуючому слову, піднесеному та гарному настрою відчинив концертний зал Куданівського міського клубу.

Цього дня артисти і творчі колективи, разом із глядачами, стали учасниками благодійної концертної програми, головними цілями якої є: моральна підтримка населення громади у часи воєнного стану а також збір коштів на потреби Збройних сил України. Патріотичні та ліричні, журливі та піднесені вокальні листівки у виконанні народного аматорського вокального ансамблю «Стріла» (керівник Тетяна Бондар), народного аматорського вокального ансамблю «Лебедина пісня» (керівник Ольга Пащенко) та солістів – вокалістів: Ольги Пащенко, Олени Листопад, Тетяни Бондар, Світлани Циханської, Людмили Щербань та Світлани Попельнух, не залишили байдужими глядачів концертної програми, присутніх на заході. Впродовж концерту вдалося зібрати 2970 гривень. І це додає сил та віри. Це вкотре доводить небайдужість наших громадян до потреб української армії в період війни.

Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях майорить любов до України. Ваші великі серця захоплюють, надихають, переконують, що разом ми незламні, незборима сила. Кожен з нас робить все можливе, щоб наблизити перемогу! Лише разом і лише до нашої Перемоги!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Поділитися