Співпраця з Міжнародною гуманітарною організацією ACTED

3 травня у стінах Лебединської міської ради представники Міжнародної гуманітарної організації ACTED провели моніторинг та оцінку своєї програми задля того, щоб розуміти переваги та недоліки своєї діяльності.

Нагадаємо, що у Лебединській МТГ у межах реалізації проєкту“Responding to the multi-sectoral humanitarian needs of directly conflict-affected and displaced populations» від ACTED Україна, який фінансується Українським гуманітарним фондом (UHF) – Управління ООН з координації гуманітарних справ (OCHA) надавалась допомога внутрішньо переміщеним особам. Надання допомоги здійснювалось за співпраці та сприяння Управління соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради.

Тож сьогодні представники Міжнародної гуманітарної організації ACTED провели опитування людей, які отримували допомогу з метою виявлення потреб та оцінки каналів зв’язку та доступності.

Дізнатись більше про діяльність та проєкти ACTED можна за номером “гарячої лінії” 0800-334-589 з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 16:00

Поділитися