І знову перемоги!

У суботу, 29 квітня 2023 року, у місті Полтава відбувся Всеукраїнський турнір хореографічного мистецтва “The Star Stage”. У ньому брали участь колективи з Харкова, Києва, Полтави та інших областей України.

Наш неперевершений аматорський народний ансамбль танцю “Калейдоскоп”, керівник Маргарита Осіпова КЗ “Лебединський міський будинок культури”, змагався у категорії професіоналів і представив глядачам дві хореографічні композиції — “Мрія” та “Galya is dancing”.

Загалом на турнірі був представлений 141 виступ учасників, а безпосередньо у категорії професіоналів, у якій брав участь колектив з Лебедина – 25 номерів.

За підсумками виступів усі учасники отримали кваліфіковану оцінку від провідних фахівців хореографічного мистецтва.

Тож за результатами журі, “Калейдоскоп” з композицією “Galya is dancing” отримав почесне ІІІ місце, а “Мрії” дали високе ІІ місце. Дякуємо нашим талановитим дітям та керівнику колективу Маргариті Осіповій за участь, почесні зайняті місця та представлення Лебединщини на турнірі хореографічного мистецтва “The Star Stage” у м. Полтава. Дякуємо батькам за підтримку! Дякуємо ЗСУ за можливість брати участь на Всеукраїнській сцені та позитивні емоції.

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

Поділитися