Працювала адміністративна комісія

27 квітня у виконавчому комітеті Лебединської міської ради працювала адміністративна комісія під головуванням керуючого справами виконавчого комітету Лебединської міської ради Сергія ПОДОЛЬКА.

Відповідно до положення про адміністративну комісію при виконавчому комітеті Лебединської міської ради, ця комісія – це колегіальний орган, який утворюється при виконавчому комітеті Лебединської міської ради для розгляду і вирішення справ про адміністративні правопорушення, за винятком справ, віднесених Кодексом України про адміністративні правопорушення до відання інших органів (посадових осіб).

Комісія розглянула 3 протоколи, складені відповідно до частини першої статті 179 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме – вчинення такого адміністративного правопорушення як перебування на робочому місці у нетверезому стані. Всіх порушників було притягнуто до відповідальності шляхом стягнення штрафу. Розмір штрафу, відповідно до чинного законодавства, складає від трьох до п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Поділитися